Benvinguts al nou curs 2017-2018 - Ben aviat actualitzarem tota la informació Treballem per una competició amb valors!
CEEB - Patinatge Artístic

Curs Rerciclatge Patinatge Artstic 2018

Com ja és costum, aquesta temporada 2017-18, el nostre Comitè de Valoració de Patinatge Artístic ha asisitit al curs de reciclatge celebrat durant els dies 13 i 14 de gener, impartit per David Dalmau, jutge internacional i membre del Comitè Tècnic de Patinatge Artístic del CEEB.

El curs constava de 15 hores distribuides en una part teòrica impartida en una de les aules de formació del CEM La Mar Bella i, una altra de pràctica en viu de les modalitats d'Individual i d'Interescoles, celebrada al Pavelló Municipal Francisco Calvo.

 

Els participants de patinatge artístic del CEEB estan a punt d’arribar a la meitat del transcurs de proves de pas de nivell individual. El passat cap de setmana es van celebrar les jornades 4 i 5 de la temporada i en queden 6 per finalitzar-la.

Llegir més...

El patinatge artístic està a punt de ressorgir en plena temporada esportiva del CEEB. A partir del cap de setmana dels dies 11 i 12 de febrer, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona iniciarà el pas de nivell de la categoria individual de patinatge artístic. Aquest esdeveniment es prolongarà durant els dies 19, 25 i 26 de febrer i finalitzarà el cap de setmana del 4 i 5 de març.

Llegir més...

Els dies 14 i 15 de gener, es va celebrar una nova formació orientada a la qualitat esportiva. L’objectiu va ser el reciclatge de persones que ja formen part del Comitè de valoració d’esports individuals del CEEB: les tres modalitats de gimnàstica (rítmica, estètica i artística), el patinatge, la natació sincronitzada i el trampolí.

Llegir més...

Després d’una intensa temporada de patinatge artístic, el CEEB va celebrar una gran novetat dins aquesta fascinant disciplina artística. Es tracta de la primera jornada de patinatge de grup d’Interescoles. També es tracta de l’última competició escolar d’aquest curs.

Llegir més...

La temporada de patinatge està a punt de començar. L’aplicació del CEEB ja ha registrat, fins ara, un total de 1285 llicències de patinatge. D’aquestes, 724 ja s’han inscrit al primer Pas de Nivell individual del CEEB, que tindrà lloc a partir del dissabte 6 de febrer al Poliesportiu de Sant Andreu.

Llegir més...

 

Comencem una de les modalitats amb més demanda dels Esports Individuals:

1r Pas de Nivell de Patinatge Artístic!!

Enguany comptem amb més de 700 participants!

Patinadors i patinadores començaran els seus exàmens aquest dissabte dia 6 de febrer

i no pararan fins el 13 de març!

 

 


 

 

Dimecres 28 d'octubre a les 19:30h a la sala de formació del CEM la Mar Bella

Per totes les entitats participants és recomanable assistir

ja que farem una valoració del curs anterior,

propossarem i escoltarem noves idees i propostes

i també s'informaran de les novetats què té el CEEB aquest curs.

T'esperem!

 

El proper diumenge dia 8 de febrer, al pavelló de Sant Andreu, iniciarem la temporada de patinatge.  En aquesta data s’acollirà a les 5 primeres escoles, que realitzaran el primer pas de nivell. Fins a 36 escoles passaran per la pista a realitzar aquesta prova fins a mitjans de març i d’aquí sortiran les 12 primeres classificades de cada categoria i nivell pel campionat de Barcelona.

Especialment aquest curs comencem amb molta empenta i il·lusió, ja que hem format una nova cantera de jutges  propis, del CEEB, que de ben segur millorarà la qualitat i el tarannà de les nostres competicions.

Això sumat a l’augment de participants inscrits respecte al curs passat fa que augurem una excel·lent temporada de patinatge artístic a nivell escolar.

 

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar