Benvinguts al curs 2017-18!! - 2a cursa d'orientació a Sant Cugat, el 27 de gener - V edició del Circuit Barcelona Orientació - Treballem per una competició amb valors!
CEEB - Curses d'Orientació

Cada temporada, la disciplina de curses d’orientació sorprèn amb alguna novetat. Fa dos anys, una de les proves de competició es va celebrar al Zoo de Barcelona. Aquest 2018, el CEEB visitarà Sant Cugat del Vallès per desenvolupar el segon circuit del curs el dissabte, 27 de gener.

Llegir més...

Gairebé 300 corredors i corredores de totes les categories escolars van participar dissabte, 25 de novembre, a la primera prova del 5è Circuit Barcelona Orientació, que se celebrarà durant la temporada 2017-2018. En aquesta ocasió, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona es va traslladar al barri de Gràcia.

Llegir més...

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha trobat, a través de les curses d’orientació, l’ocasió idònia per combinar l’esport amb el reconeixement del passat històric i cultural de la ciutat. La prova del dissabte, 25 de novembre, és un bon exemple! Se celebrarà al barri de Gràcia.

Llegir més...

La cursa celebrada el 28 d’octubre durant la festa esportiva dels 40 anys del CEEB va ser l’inici triomfal de la temporada d’aquesta fascinant disciplina cardiovascular. El dissabte, 25 de novembre, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebrarà la següent.

Llegir més...

La Mar Serrallonga, col·laboradora del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, va participar el 18 i 19 de juny en una de les competicions de relleus més importants del món: Jukola.

Llegir més...

Ja hi ha nova data per celebrar la sisena cursa d’orientació de la temporada organitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Es tracta de l’última del curs, la que posarà fi a tot l’esforç que s’ha dedicat a aquesta fascinant modalitat durant els darrers mesos.

Llegir més...

El 17 de juny posarem fi al IV Circuit Barcelona Orientació

Realitzant la 6a cursa del calendari i l’entrega de guardons

Horari de 9h a 11h la cursa!! i a partir de les 11 l'entrega de guardons

es recorda que la categoria prebenjamí i familiar no és competitiva

Amb aquesta cursa realitzant a la instal·lació del Consell,

tanquem un excel·lent curs on han participat 600 participants!!

Us hi esperem!!

La vuitena cursa del Circuit Barcelona Orientació, que havia de tenir lloc el dissabte 20 de maig al Turó de la Rovira, no se celebrarà. Per finalitzar el calendari amb un bon sabor de boca, el CEEB convida als esportistes d'orientació i als seus respectius familiars a la Suma't, la jornada de cloenda de la Challenge de cros de Barcelona. Tindrà lloc el diumenge, 28 de maig, de 10.00 a 14.00 h. al Parc del Clot. En el document d'inscripció cal indicar la xifra 1687 i portar el dorsal imprès en A-5 el dia de la cursa Suma't. A més a més, el CEEB està treballant en la possibilitat de celebrar la cursa anul·lada d'orientació al juny. S'informarà pròximament.

Inscripcions Suma't

Des del Consell donem l'enhorabona als participants escolars de Barcelona

que han participat al campionat d'Espanya de curses d'orientació absolut

celebrat a Canencia-Miraflores (Madrid)

 

 

Pàgina 1 de 5

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar