Oberta la inscripció a la competició de platja -
CEEB - Esports de Platja

Foto2platja

Una nova edició de voleibol platja va aterrar sobre el tram de sorra ubicat davant del CEM La Mar Bella. El dia 28 de maig a la platja de La Mar Bella va acollir la 1ª jornada. 

La jornada va estar dividida en sis pistes de joc, 155 participants repartits en 29 equips de diferents entitats del CEEB varen gaudir d'un agradable dia de sol, aigua i sobretot, de voleibol platja.

La competició es va jugar de 9:30 del matí fins les 15h, varen participar equips de la categoria Aleví fins la categoria Lliga jove. Com a novetat, molts coordinadors i monitors dels propis equips participants, varen disfrutar de la seva pròpia competició d'adults.

Els participants varen rebre el seu pac d'aigües i en finalitzar la jornada un obsequi per a cada participant.

Volem destacar la gran col·laboració de les entitats pel bon funcionament de la competició i recollida de la brossa a la platja, conjuntament amb un gran ambient entre equips.

La propera jornada els espera el dia 11 de juny de 9:30 a 15h, les inscripcions estan obertes fins el dilluns 19h, qualsevol dubte o aclariment contacteu amb Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

CEEB esports platja lead

 

El procés d’inscripcions d’esports de platja, obert!

Una nova edició d’esports de platja està a punt d’aterrar sobre el tram de sorra ubicat davant del CEM La Mar Bella. El dia 21 de maig s'inicia la primera activitat a la platja de La Mar Bella.

Torneig Futbol Platja - 21 de Maig 2017

El format  del torneig serà de 9 a14h fase de grups, i de 15h fins les 17h les eliminatòries finals.

Podeu inscriure equips a partir de la categoria PreAleví fins Lliga jove (30 anys)

A la pàgina web teniu tota la informació del torneig, per mes informació contacteu amb Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

És un dia per gaudir dels vostres equips a la platja i passar un bon matí de futbol.


La temporada d’esports de platja ha conclòs i s’emporta una nova col·lecció de records plens d’emoció i eufòria! El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona va celebrar el passat dissabte, 11 de juny, l’última jornada d’esports de platja sobre el tram de sorra ubicat just davant de les instal·lacions del CEM La Mar Bella.

Llegir més...

Classificació

Les jornades de platja acostumen a tenir una molt bona acollida per part d’infants i joves disposats a practicar diferents modalitats esportives sobre la sorra de La Mar Bella. No obstant això, el passat diumenge, 5 de juny, el volum de participants va trencar tots els rècords d’assistència.

Llegir més...

Les últimes jornades d’esports de platja estan a punt d’aterrar sobre el tram de platja ubicat davant del CEM La Mar Bella. El diumenge, 5 de juny, al matí, i el dissabte, 11 de juny, a la tarda, se celebraran una sèrie de partits d’allò més refrescants. Les jornades dividiran l’espai en un total de 5 pistes de voleibol i una de futbol.

Llegir més...

Una nova edició d’esports de platja està a punt d’aterrar sobre el tram de sorra ubicat davant del CEM La Mar Bella. Els dies 22 i 28 de maig i els 5 i 11 de juny la platja de La Mar Bella acollirà una sèrie de jornades d’esports d’equip. Futbol, handbol i voleibol són les disciplines escollides.

Llegir més...

L’arribada del bon temps no tardarà a arribar. Quan aterri sobre Barcelona, el CEEB tindrà a punt una nova edició que trasllada diferents disciplines d’esports d’equip sobre la sorra, just davant del CEM La Mar Bella. Els dies 22 i 28 de maig, 5 i 11 de juny,  se celebraran les jornades esportives d’esports de platja d’enguany.

Llegir més...

L’arribada de la calor afavoreix una de les disciplines més refrescants del CEEB. Durant els mesos de maig i juny, se celebraran les jornades d’Esports de Platja. El tram de sorra que està ubicat just davant del CEM La Mar Bella es convertirà en l’espai idoni per a un total de 4 celebracions d’esports d’equip.

Llegir més...

Amb gran èxit es va tancar la temporada d’esports de platja del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. Al voltant de 200 participants van participar en la sisena jornada poliesportiva ubicada en el tram de sorra que hi ha situat just davant del CEM La Mar Bella.

Llegir més...

Classificacions

Pàgina 1 de 3

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

      CEEB
      Av. Litoral 86       08005 Barcelona
      Informació general: 93 219 32 16
      Esports d'equip: 93 511 21 13
      Esports individuals: 93 511 20 40
      Promoció esportiva i formació: 93 511 21 02
      informaciogeneral@elconsell.cat
      Horari d'atenció al públic:
      Dilluns a Divendres de 10:00 a 19:00

       CEEBen Google+

Avís Legal Politica de Cookies Politica de xarxes socials |  Llei de Trasparencia

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar