ÚLTIMA HORA:Podeu trobar un nou format de classificacions i calendaris a l'espai de cada esport. 


    Calendaris i Classificacions Fase 1 -Calendaris i Classificacions Fase 2 -

Atès que el valor d’aquest quadrimestre implica vetllar pel desenvolupament personal i social de la persona, l’esport s’ha convertit en la millor eina d’El Consell per aconseguir-ho. Fins i tot en els dies festius. Així ho va fer durant el Tió nadalenc i així ho farà durant les festes de Setmana Santa.

Llegir més...

Inscripcions

Tots aquells interessats en inscriure’s a la Copa CEEB 2016 poden fer-ho a través de l’aplicació del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona fins al dilluns 25 de gener. S’espera una alta participació, d’aproximadament 150 equips, la xifra que es va registrar la temporada anterior.

Llegir més...

Copa CEEB 2016

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona espera, amb gran entusiasme, la jornada de bàsquet que posarà la cirereta sobre el Tió de Nadal. Se celebrarà el dissabte, 9 de gener, de 9.30 a 10.00 h., al pavelló del CEM La Mar Bella. Hi assistiran 15 equips de diferents entitats de Barcelona.

Llegir més...

El Tió de Nadal d’aquest 2015 finalitzarà amb una intensa jornada de bàsquet. De la mateixa manera que en anteriors edicions, tindrà lloc al pavelló del CEM La Mar Bella i se celebrarà el dissabte 9 de gener de 9.30 a 19.00 h. Es tracta del III Torneig Infantil de Bàsquet.

Llegir més...

Un total de 854 nens, nenes i familiars van protagonitzar la primera trobada de menuts i menudets de la temporada del CEEB. De 9.00 a 14.30 h., un total de 66 equips, 40 de futbol i 26 de bàsquet, van celebrar una jornada poliesportiva dedicada a tots aquells petits i petites esportistes nascuts entre el 2008 i el 2010.

Llegir més...

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que ja estan obertes les inscripcions al III Trofeu Infantil de Bàsquet "Tío de Nadal".

INFORMACIÓ | CARTELL | FULL D'INSCRIPCIÓ

 

Amb gran expectació es va celebrar la trobada de Cistella Solidària, un esdeveniment que el CEM La Mar Bella acull per quarta vegada consecutiva. Es van recaptar prop de 25.000 €, que aniran destinats al laboratori oncològic infantil de  la Fundació Sant Joan de Déu.

Llegir més...

 

Aquest curs, com a novetat, us volem presentar la nova categoria de Lliga Jove, aquesta categoria substitueix l'antiga Sub 23.

En aquesta nova categoria, els joves poden jugar les nostres competicions fins als 30 anys.

Les inscripcions finalitzen el dia 5 d'otubre.

 

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha engegat els cursos formatius de tutor de joc, que se celebraran del 14 de setembre a l’1 d’octubre. La primera part d’aquests cursos tindrà lloc dins les instal·lacions del CEM La Mar Bella i es dividirà en dues parts.

Llegir més...

Pàgina 1 de 6

Col·laboradors

  • Generalitat
  • Ajuntament
  • Ucec

Atenció !! Aquest lloc fa servir còokies i tecnologies similars

Si no modifica la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu ús Saber més

Continuar